Kategoriarkiv: Möten

Hästen och miljön

Den första mars arrangerar vi en dag om ”Hästen och miljön” tillsammans med Länsstyrelsen och Greppa Näringen. Läs mer och anmäl dig via länken (pdf-filen eller via denna länk)

Studieresa! Besök 8+fjordar, Orust & Dalsland

Vattenåtgärder för minskad övergödning När:  Den 29-30 mars 2023, avresa 7.00 från Skövde, återkomst senast 19.00  Studiebesök: Vi får guidning av åtgärdssamordnare i Stenungssund samt från Orust och 8+ fjordar och besöker ridklubbar, våtmarker, fosfordamm och en återmeandring/svämplan. Mer info: Dagen därpå träffar vi två åtgärdssamordnare i Dalsland och får diskutera ett annat sätt att arbeta… Läs mer »

Årsstämma

Tidans Vattenförbund håller årsstämma den 21 april kl. 18:00.Mötet hålls i Skövde stadshus i salen Elin på vån. 5.Information samt handlingar till stämman har skickats ut till medlemmarna.

Årsstämma 2021

Tidans Vattenförbund håller årsstämma den 21 april kl. 18:00.Mötet hålls digitalt med tanke på omständigheterna.Information om hur man anmäler sig samt handlingar till stämmankommer att skickas ut till medlemmarna.

Årsstämma 2020

Tidans Vattenförbunds årsstämma kommer att gå av stapeln som planerat, med start kl. 18:00 den 22 april.Med tanke på det rådande läget ber vi alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.Den som har symptom på luftvägsinfektion bör således inte delta. Vi kommer att försöka erbjuda möjlighet att delta digitalt, via programvaran Microsoft Teams.Om du vill pröva detta… Läs mer »