Studieresa till ”Tullstorpsån och LIFE Goodstream”

Av | februari 13, 2022

Hej på Er!

Vi gör ett nytt försök och hoppas på tredje gången gillt. Studieresan till Skåne blir nu den 4 till 5 april, så stryk 8-9 mars och satsa på april istället. Hoppas vi ses.

Susanne och Sofia

Studieresan är fokuserad på åtgärder mot övergödning, främst i eller vid vattendrag. Vi reser från Skövde den 4:e april och besöker Tullstorpsån i Södra Skåne och Trönningeån i Södra Halland, för att återvända hem på kvällen den 5:e april. Munskydd och Covidpass kan bli aktuellt för resenärer, vi följer FHMs rekommendationer. Anmäl dig senast den 4:e mars, via mail till sofia@torpetlantbruk.se, glöm inte ev. allergier! Begränsat antal platser.

Resan är ett pågående LOVA-projekt och ingår i ett åtgärdsarbete med syfte att förbättra vattenkvaliteten i Tidans avrinningsområde. Resan riktar sig till markägare och andra intresserade. Inriktning är mot praktisk anläggning.  Studieresan och besöken bekostas genom LOVA-medel. Deltagarna bekostar själva mat och logi. Ungefärliga boendekostnader 1200 till 1700 kronor. Välkommen med din anmälan! Följ oss gärna på Facebook för senaste nytt! https://www.facebook.com/LOVATidan